Friday, 17 February 2012

biar lah kita hanya sebagai seorang kawan....

assalammualaikum bloggerboy and blogirl....
now,,,dashi nak kongsi story tentang MENGAPA KADANG2 PEREMPUAN LEBIH SUKA MENJADI KAWAN KEPADA SEORANG LELAKI....


sebenarnya kan,,kadang kadang girl ni takut nak jadikan lelaki tu someone yang dia suka...atas beberapa faktor....
yang PERTAMA SEKALI...!

girl ni takut kehilangan boy ni... ye lah kan,,,tak semua hbungan couple ni bertahan sehingga ke perkahwinan... so disebabkan takut hubungan yang mulanya baik,,,then tiba2 keruh sebab benda remeh temeh ni... macam dashi jga,,,dashi ada minat kat sorg lelaki ni,,,tapi dashi cuma nak dye jadi kawan baik,,,sebab dashi takut kehilangan kawan baik macam dye.... dye comel tau (single lagi)


KEDUA....
sebab boy ni bukan citarasa dia.... mungkin dye lebih selesa nkorang jadi kawan...and at the some time,,,girl ni bebas nak bercerita ngan korang yang sebagai lelaki... bila dah couple,,kan ada banyak benda yang terhad untuk diceritakan.... percaya lah,,, keselesaan itu lebih penting...buat apa nak couple or berpacaran kalau tak selesa kan....


KETIGA....
sebab girl ni ada pakwe or dia tengah tunggu seseorang... korang ngorat macam mana pun,,kalau hati dia untuk orang lain, tak mungkin berjaya.. kalau berjaya pun mungkin sebab girl ni kesian or dia dah tersalah buat pilihan.... betol...dashi tak tipu....

akhir sekali,,,ada banyak masa untuk mencari puteri dan putera hati..pilihan yang terbaik untuk kita telah ditetapkan oleh Allah... DIA MAHA MENGETAHUI....AMIN...


SALAM RINDU..
DASHICAYUNXPAKCIK!

No comments:

Post a Comment